Hyde Bodrum’a üst düzey yönetici atamaları yapıldı
Lüks ve eğlenceyi sıra dışı gastronomi destinasyonlarıyla birleştirerek Türkiye’de yetişkinlere her şey dahil bir tatil deneyimi sunmaya hazırlanan Hyde Bodrum, randevularla insan kaynağını artırıyor.
Londra merkezli otel zinciri Ennismore’un Türkiye’deki ilk yaşam tarzı konsept markası Hyde Bodrum, üst düzey yönetim ekibinde atamalara devam ediyor. Cluster Genel Müdürü Dilek Topcu Civak, Odalar Müdürü Ali Çetiner, Cluster Satış Müdürü Aydın Aydıncı, Cluster Gelir Müdürü Emrah Alparslan, Cluster İnsan & Kültür Müdürü Fügen Vinçoğlu, Teknik Müdür Mehmet Kemal Ulusoy, Executive Chef Ömer Bozkurt, Cluster Finans Müdürü Senem Özmert, Cluster Grubuna Pazarlama Müdürü Tuğçe Tangur ve Yiyecek-İçecek Müdürü Vural Güngör’ü ekledi.
Ali Çetiner Hakkında
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden mezun olan Çetiner, altı ay boyunca ADB’de ön büro alanında yöneticilik eğitimi aldı. Çetiner, kariyerine 2012-2022 yılları arasında Kempinski Barbaros Bay Bodrum’da ön büro bölümünde başladı. 2022 ve 2023 yıllarında Six Senses Kaplankaya’da ön büro müdürü olarak çalıştı.
Aydın Aydıncı Hakkında
Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olan Aydıncı, eğitim hayatı boyunca birçok projede yer aldı. Aydıncı, son on yıldır uluslararası otel markalarının yiyecek, içecek, ön büro ve satış alanlarında çalıştı. Nikki Beach, Hilton ve Six Senses gibi uluslararası markaların Satış departmanlarında görev alan ve beş yıllık şehir otelciliği deneyimine sahip olan Aydıncı’nın, Park Dedeman Levent, Paramount Bodrum ve Susona Bodrum olmak üzere 3 açılış otelinde tecrübesi bulunuyor.
Emrah Alparslan Hakkında
Alparslan, Anadolu Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra kariyerine Kempinski Hotel Barbaros Bay’de başladı. Uzun yıllar sırasıyla SPA, ön büro, satış, e-ticaret, rezervasyon ve gelir departmanlarında çalıştıktan sonra kariyerine Nikki Beach Bodrum’da Gelir Müdürü ve Hilton Bordum otellerinde Küme Gelir Müdürü olarak devam etti.
Fügen Vinçoğlu Hakkında
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun olan Vinçoğlu, kariyerine Türk Hava Yolları’nda interline uzmanı olarak başladı. Kapsoy International’da yönetim danışmanı olarak görev yapan Vinçoğlu, 1999-2021 yılları arasında Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, Mandarin Oriental ve The Bodrum EDITION gibi uluslararası konaklama markalarında İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalıştı. MOMO Beach Bodrum’da işe alım danışmanı.
Mehmet Kemal Ulusoy Hakkında
İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi mezunu olan Ulusoy, Club Mega Saray Belek Antalya, Magic World Kiriş Antalya, Magic Life Knidos Marmaris ve Hotel Sun Zeynep Antalya Belek gibi birçok konaklama markasında çalıştı. Kervansaray Hotels Bodrum’da teknik koordinatör, La Blanche Hotels Bodrum’da mekanik ve elektrik genel müdürü olarak çalıştı. Bodrum Kraliyet Sarayı ve Blue Bay Otellerinin elektrik teknik danışmanlığını da yapan Ulusoy, aynı zamanda Göçtur Turizm Yatırım Pine Bay ve Double Tree By Hilton Otel Kuşadası’nın teknik servis müdürlüğünü de yaptı.
Ömer Bozkurt hakkında
Bozkurt, 1999 yılında TUREM’de başladığı kariyer yolculuğunda Türkiye, Dubai, Tunus, Libya, Irak, Abu Dabi gibi ülkelerde çalışma fırsatı buldu. 2006 yılında Rixos Hotel Bodrum’da Chef de Partie olarak çalışmaya başladı ve 2020 yılında Executive Sous Chef oldu. 2021 yılında Titanic Luxury Collection’da Executive Sous Chef görevini üstlendi. Bozkurt, klasik ve çağdaş pişirme tekniklerini mevsimsel ve yöresel lezzetlerle birleştirerek, dünya mutfaklarından yola çıkarak yaratıcı teknikler ve tarifler geliştirmeyi seviyor.
Senem Özmert Hakkında
Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otel İşletmeciliği mezunu olan Özmert, Robinson Club Çamyuva ve Pamfilya, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, Mandarin Oriental Bodrum, Canyon Ranch Kaplankaya, Six Senses gibi dünya markalarının ön büro ve muhasebe departmanlarında çalıştı. Kaplankaya 27 yıllık kariyerinde.
Tuğçe Tangur Hakkında
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra kariyerine Shangri-la Bosphorus İstanbul’da başlayan Tangur, INDITEX, Doğuş Kümesi – DMS ve The Bodrum EDITION’da Pazarlama ve İletişim bölümünde devam etti. 2021-2023 yılları arasında Hilton Bodrum Otellerinde Küme Pazarlama Müdürü olarak çalıştı.
Vural Güngör Hakkında
Muğla Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan Güngör, kariyerine BTA’da başladı. Bir süre İstanbul Swissotel Bosphorus’un Alacarte Restoranında çalıştıktan sonra JW Marriott ve İstanbul Renaissance’ın da aralarında bulunduğu birçok global markanın yiyecek ve içecek yöneticiliğini üstlendi. Honk Kong Mandarin’de uluslararası deneyim de kazanan Güngör, 2018 yılında Lujo Hotel’de restoran müdürü, servis müdürü ve yiyecek içecek müdürü olarak çalıştı.
Hyde Bodrum Hakkında:
Londra merkezli otel zinciri Ennismore’un ilk her şey dahil konseptli yaşam tarzı markası Hyde Bodrum, her şey dahil lüks deneyimi sunan ilk Hyde olmasının yanı sıra markanın Türkiye’deki ilk destinasyonudur. Bodrum Yarımadası’nın göz alıcı doğasında, Ege Denizi’nin pırıltılı turkuaz sularıyla çevrili, sofistike ve bohem mimari yaklaşımla tasarlanan 212 oda, süit ve dört villayla yer alacak Hyde Bodrum, sadece yetişkinlere özel bir ilk olma özelliği taşıyor. kaliteli eğlence anlayışı, wellness aktiviteleri ve dünya mutfağıyla hizmetinizdeyiz. Ders bir tatil deneyimine ve şenlik duygusuna odaklanıyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı